Plug-ins & Extensies

Bij de meeste CMS-systemen zijn veel plug-ins en extensies beschikbaar. Echter, soms zit hier net niet bij wat u zoekt. In dit geval schieten wij te hulp. Wij bouwen op maat gemaakte plug-ins of extensies, die u kunt gebruiken in uw bestaande CMS-systeem.

 

Wij kunnen hierbij gebruik maken van de volgende technologie├źn:

VVV Koppeling

Via onze partner uit Nijkerk hebben wij de opdracht gekregen om de marketingwebsite van Nijkerk te realiseren, een interessante lokale opdracht. Voor de website lekkernijkerk.nl is het belangrijk om een synchronisatie tussen de VVV en de website te hebben. Wij realiseerden voor hen een koppeling tussen de website en de VVV. Hierdoor kunnen nieuwe evenementen op de website met 1 klik op de knop ook naar de VVV website gestuurd worden.

Review Plugin

Voor een klant met een vakantiehuis hebben we een review plugin geschreven. Het is een eenvoudige plugin waarin een bezoeker een cijfer tussen de 1 en de 5 kan geven en een korte omschrijving toe kan voegen. De reviews worden na controle op de website zichtbaar.

Webshop gekoppeld met bonprinters

Orders die via WooCommerce binnenkomen, moeten direct op een bonprinter op de juiste afdeling worden gedrukt. Dit was het vraagstuk van een klant. Hierdoor kunnen de orders namelijk snel worden verwerkt. Wij schreven een plugin die dit volledig verzorgt.

Mijndressoir.nl, dressoir configurator

Voor mijndressoir.nl bouwden wij een configurator waarmee de klant door middel van 5 stappen een eigen dressoir kan samenstellen. Door een formule, die aan te passen is door de eigenaar, wordt vervolgens een prijs getoond.