Machine Learning & AI

Om een organisatie nog slimmer te maken kan er gebruikt gemaakt worden van Machine Learning en Artificial Intelligence. Door middel van op maat gemaakte algoritmes kunnen bedrijfsgegevens en data omgezet worden naar bruikbare informatie. Hierdoor kan een bedrijf bijvoorbeeld op basis van haar data beter beslissingen maken.

Heeft u als bedrijf ook veel data? Maak een afspraak om samen eens te kijken naar de data om te zien of er bepaalde patronen zijn waar u wat mee kan.

We kunnen hierbij gebruik maken van de volgende technologieën:

Multitask Classificatie initialen

Voor een bibliotheek in Amsterdam hebben wij software ontwikkeld waarmee initialen herkend kunnen worden. Initialen zijn de eerste letter van oude gedrukte boeken en zijn vaak rijkelijk versierd. Deze initialen bevatten veel informatie zoals; welke letter is het? In welke stad en land is het gemaakt? En van welke drukkerij komt het initiaal? Om deze informatie te achterhalen is de kennis van een expert nodig. Door dit proces te automatiseren kan veel tijd bespaard worden. Door middel van een Multi-Task Classificatie algoritme kunnen de classificatie taken in één keer uitgevoerd worden.

Classificatieproces
Classificatieproces
Voorbeelden van initiale
Voorbeelden van initiale
Point of interest van het neural network
Point of interest van het neural network