Koppelingen

Het kan handig of noodzakelijk zijn om verschillende systemen met elkaar te koppelen. Bijvoorbeeld een koppeling vanuit een website met een systeem, of verschillende systemen aan elkaar. Wij bouwen voor u een indirecte of directe koppeling.

 

We kunnen hierbij gebruik maken van de volgende technologieën:

Koppeling website met VWE

Via onze partner in Putten hebben wij een mooi en strak design mogen omzetten naar een website met producten. De producten zijn auto’s die via het VWE worden ingeladen. Dankzij de op maat gemaakte filters kan de klant gemakkelijk de auto vinden die bij hem of haar past.

Koppeling website met VVV

Via onze partner uit Nijkerk hebben wij de opdracht gekregen om de marketingwebsite van Nijkerk te realiseren, een interessante lokale opdracht. Voor de website lekkernijkerk.nl is het belangrijk om een synchronisatie tussen de VVV en de website te hebben. Wij realiseerden voor hen een koppeling tussen de website en de VVV. Hierdoor kunnen nieuwe evenementen op de website met 1 klik op de knop ook naar de VVV website gestuurd worden.

Webshop gekoppeld met bonprinter

Orders die via WooCommerce binnenkomen, moeten direct op een bonprinter op de juiste afdeling worden gedrukt. Dit was het vraagstuk van een klant. Hierdoor kunnen de orders namelijk snel worden verwerkt. Wij schreven een plugin die dit volledig verzorgt.