Embite medewerker

Beter gevonden worden in Google? (SEO)

Wilt u beter met uw website gevonden worden in google? Wij helpen u er graag bij doormiddel van SEO. Graag gaan we in gesprek over de mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie door Embite (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Dat vertaald naar het nederlands betekend: zoekmachine optimalisatie. SEO wil dus zeggen dat u website voorzien wordt van bepaalde technische en contextuele aspecten. Hierdoor zal google de website hoger waarderen, of wordt uw website beter eerder getoond wanneer iemand zoek op relevante zoektermen. Wilt u dat uw website goed vindbaar wordt binnen de onafhankelijke zoekresultaten van google? Embite maakt uw website vindbaar op de belangrijkste zoekwoorden. Als resultaat dat uw potentiële klanten u snel weten te vinden en op de juiste plek op uw website aankomen.

SEO? of toch betaalde advertenties

Afhankelijk van uw situatie kan een betaalde advertentie tot veel meer conversie leiden. We helpen u graag met het uitdenken van een strategie en het toepassen ervan. Momenteel zijn we bezig met het behalen van onze Google Adwords Certificaten. U kunt er dus van op aan dat wij de juiste kennis in huis hebben.

Wat kost SEO?

De prijs van het optimaliseren en aanmelden van een website is maatwerk. Elke website heeft een andere structuur en opbouw en moet anders worden aangepakt. Ook verschillen branches enorm en moet er voor de ene branche veel meer SEO werk worden verricht om resultaten te boeken. Daarnaast is de omvang van uw website ook bepalend, immers zal een grote website met vele pagina’s veel optimalisatie werk kosten om deze zoekmachine vriendelijk te maken. Om de goede technieken in te bouwen is het vaak verstandig om uw website op een CMS te bouwen, heeft u deze al, scheelt dat veel tijd. Websites die voorzien zijn van een CMS kunnen wij al binnen elke uren voorzien van de juiste SEO technieken. Vooraf stellen wij altijd een offerte op met een vaste prijs zodat niemand voor verassingen komt te staan.

 

Benieuwd wat u zelf direct kunt verbeteren aan uw website? stuur een mail naar [email protected] met daarin een link naar uw website. We reageren zo snel mogelijk met het eerste advies.

»